VAL BENOIT, een strategische plek met een rijke geschiedenis

VAL BENOIT bevindt zich in een boomrijk park aan de stadsentree in het zuiden van Luik tegenover de Maas, vlak bij het nieuwe TGV-station Guillemins, en heeft een uitstekend openbaar vervoer en een zeer goede infrastructuur voor zacht verkeer (treinen, bussen, fietsen, voetgangerspaden en, in de toekomst, tramhalte). Dit voormalige universiteitsterrein is in volle beweging en hard op weg om een echt stadsdeel te worden met talrijke gemengde functies (zoals economische activiteit, woningen, diensten, opleidingen en cultuur).

val benoit liège génie civil bureaux

Het genoegen van een uitzonderlijke, duurzame plek met veel mogelijkheden

Het gebouw GENIE CIVIL is een ongeëvenaarde plek die symbool staat voor een innoverend tijdperk. De monumentale ruimten van dit gebouw, waarvan de renovatie zeer zorgvuldig is uitgevoerd, zijn behouden gebleven en de gekozen materialen zijn statig en hebben een hoog rendement. Het licht schijnt volop in de ruimten en het geluid van buiten is niet hoorbaar. Het gebouw combineert de eigenschappen van een duurzame constructie (K=29 en Ew=66) met modernistische architectuur.

Kom naar het gebouw GENIE CIVIL!

Beschikbare kantoren

Het Business Center van het gebouw GENIE CIVIL bestaat uit kantoren van 15 tot 70 m² op 3 bouwlagen, aan de kant van de Maas (Quai Banning). Deze gemeubileerde werkruimtes met voorzieningen worden via overeenkomsten voor maximaal 5 jaar beschikbaar gesteld. De lasten zijn in de maandelijkse prijs inbegrepen (met uitzondering van telefoon- en internetverbinding, overige verbruiksgoederen en à la carte diensten), met een opzegtermijn van slechts 3 maanden.

val benoit liege génie civil bureauw

Diensten voor bedrijven en personen

  • Gedeelde diensten in het Business Center : vergaderruimtes, een kitchenette, een eetzaal, toiletten en douches, kopieerapparaten, alarm, een ontvangstruimte en optische vezel
  • Diensten voor bedrijven: een terras, een ingericht binnenplein, wifi en ingerichte ruimtes in de gemeenschappelijke delen, een webportaal, à la carte diensten voor bedrijven, een parking voor auto’s en fietsen, een boomrijk park en voetgangerspaden
  • Diensten voor personen: horeca, food trucks, automaten
  • Een gebouw voor nieuwe organisatievormen

Een onder te verdelen gebouw

Het gebouw GENIE CIVIL biedt semi-bruto oppervlaktes van 250 tot 1.000 m² (5 niveaus) die klaar zijn om uitgerust en ingericht te worden en, al naargelang de behoefte, kunnen worden onderverdeeld. Deze ruimten worden verhandeld via een recht van opstal met een duur van 30 tot 50 jaar met koopoptie. Het recht van opstal wordt gelijkgesteld met een recht van eigendom voor bepaalde tijd.