Val Benoit Liège

Dit gebouw zal weinig energie vereisen, onder meer dankzij de plaatsing van driedubbele beglazing en het raamwerk met hoge prestaties voor de 4 500 m² raampartijen aan de gevels. « Het gebouw Génie Civil heeft een enorm potentieel dankzij de zeer grote plateaus die er aanwezig zijn. Onze taak bestaat erin de ruimte te herorganiseren, beter gebruik te maken van het licht door het binnenhof vrij te maken en er een doorgang te creëren die de circulatie in het gebouw in goede banen leidt. We wilden ook de modernistische architectuur van het gebouw volop tot haar recht laten komen maar het tegelijk uitrusten met energieprestaties van het hoogste niveau», aldus Bernard Deffet, ontwerper van het project.
De aanvraag tot vergunning voor de renovatie van Génie Civil is ingediend, De opdracht voor de uitvoering van de werken zal toegekend worden in de loop van het jaar, en de werken zouden eind 2013 moeten starten met de bedoeling de eerste ondernemingen te ontvangen in 2015.

Reserveer nu al uw plek in het oude Génie Civil !
Ondernemingen zullen in dit bedrijfsvriendelijke gebouw allerhande troeven ontdekken: kantoren op maat, moduleerbare en vrij in te richten plateaus, ruimten voor lichte productie (laboratoria, assemblage-ateliers, enz.), een ruimte voor co-working. De werkruimten zullen georganiseerd zijn rond gemeenschappelijke diensten voor ondernemingen: een gedeeld onthaal, kleine opslagruimten, een terras-doorgang, een boomrijk binnenhof, specifieke installaties voor de Bedrijfsruimte (kitchenettes, vergaderzalen, eetzaal), ruimte bestemd voor horeca, winkels… stuk voor stuk elementen die van dit gebouw een leef- en werkruimte maken waar uitwisseling centraal staat.

Zin om u hier te vestigen? Afspraak hier: www.valbenoit.be/nl/kom-u-vestigen