Binnenkort

Val Benoit ... meer dan een bedrijvencentrum
1

Economische ruimten

HydrO!

Werkposten in privékantoren en/of coworkingruimtes in een licht, kleurrijk en gezellig gebouw met privéruimtes om te telefoneren, een ontspanningsruimte, een kitchenette …

Chemie

10.000 m² bestemd voor economische activiteiten in de vorm van te koop aangeboden onafgewerkte ruimten (gesloten ruwbouw).

2

Opleidingen

COMING
SOON

Het Beroepenpunt, een project om verschillende actoren op het vlak van tewerkstelling en opleiding samen te brengen, zal binnenkort worden ondergebracht in de thermo-elektrische centrale.

Op die manier worden mensen en documentatie samengebracht op één plaats om u te helpen bij de uitstippeling van uw beroepstraject en u uw hele leven lang op de juiste weg te helpen.

3

Restauratie

Le Pavillon, een buitengewone ruimte met grote ramen met zicht op het binnenplein van de site, zou binnenkort een restaurant moeten worden voor de bedrijven op de site en voor de businessklanten in het algemeen.

4

Woningen

In het kader van co-living, meer dan 230 woningen (studio’s en kleine appartementen van hoge kwaliteit) en talrijke gemeenschappelijke ruimtes die uitsluitend bestemd zijn voor de bewoners (een fitnesszaal, een wellnessruimte en gemeenschappelijke keukens).

5

Openbare ruimten: een stadspark

Het hart van de site, een park met bomen van bijna 1 hectare, is voornamelijk bestemd voor zachte vervoerswijzen te midden van bloemenweiden en talrijke aanplantingen, waaronder opmerkelijke bomen.

De aanleg van het park geeft prioriteit aan wandelaars, fietsers, joggers en werknemers die hier heerlijk kunnen ontspannen. Binnenkort komen er ook petanquebanen, terrassen, ruimtes voor evenementen enzovoort.

6

Mobiliteit

Binnenkort zullen er elektrische steps ter beschikking gesteld worden en zal er op de linkeroever van de Maas een strook voorbehouden zijn voor zachte mobiliteit.
Bovendien zal de site vanaf 2022 een directe tramverbinding hebben via de halte Val Benoit.

 

Waarom Val Benoit?

Een aantrekkelijke site

  • In Luik, in het hart van Europa.
  • Verbonden met de autosnelweg.
  • Op 15 minuten wandelen van het HST-station.
  • Aan de rand van de stad.
  • Bushaltes en in de toekomst tramhaltes.
  • Aan de oever van de Maas.
  • In een bosrijk park.
  • Thermisch en akoestisch comfort.
  • Een geheel dat streeft naar energieneutraliteit en een minimale CO2-uitstoot.

Diensten om het leven van uw onderneming te vereenvoudigen

Vergaderzalen, conferentiezaal, touchscreen en videoconferentiesysteem, multifunctionele ruimte voor vakbeurzen en tentoonstellingen, terras, ingerichte binnenplaats, wifi en ingerichte ruimtes in de gemeenschappelijke delen, parkeerplaats (auto’s/fietsen), park met bomen, voetgangerspaden …

Diensten om het leven van uw medewerkers te vereenvoudigen

Horeca, levering van broodjes, strijk- en verstelatelier, pakjeskast, drankautomaten, levering van Point Ferme en brood, douches en vestiaires, MobilO!-pendelbus, elektrische laadpalen, terbeschikkingstelling van elektrische fietsen …

Neem contact op met onze commerciële dienst voor een gepersonaliseerde offerte